Sider

søndag 20. januar 2013

Glitter og stas

Alltid greit med noen utfordringer når en ikke helt vet hva man vil scrappe. Denne gangen har jeg funnet en utfordring hos scrapalong. Utfordringen var "glitter og stas".


Denne gangen valgte jeg å lage min egen bakgrunn. Fant frem en blomstrete sjablong, som jeg sprayet med mist. Ettersom utfordringen var "glitter" brukte jeg en mist til rødfargen, og en annen med glitter. Kommer ikke så godt frem av bildet, men bakgrunnen glitrer ;)

I midten av blomstene fant jeg frem noen perler, som jeg plasserte rundt forbi. Brukte også noen røde tøy-blomster, som også fikk seg en perle i midten. Klippet ut noen blader fra noen blonder, og plasserte ved tre av tøyblomstene. Brukte også to ulike blomder under bildet. En brei, og en med mange perler i, som jeg plasserte rundt midten på den breie blonden. Fant litt bling og satte på blonden til venstre. Bak bildet har jeg brukt krepp-papir. Dette har jeg sydd fast på bildet. Tilslutt tok jeg symaskinen og sydde rundt en kant på hele LO'en.

Bildet jeg har brukt er hentet fra i sommer da vi besøkte familie i Thailand. Det var stor stas for minstejenta å få treffe på familien, og i tillegg bli så inkludert. Det blonde håret gjorde henne veldig populær blandt thailendere.
Legg inn en kommentar