Sider

lørdag 1. juni 2013

Overstått konfirmasjon

Den tredje konfirmasjonen i huset er overstått, og det er 9 år til neste og siste for vår del. Konfirmantene er sjøspeider, og er derfor over gjennomsnittet interessert i sjø og båtliv. Tema for dagen var dermed gitt, og jeg måtte legge hodet i bløt for å finne ut hvordan jeg kunne lage passende bordkort. Resultatet ble en seilbåt, og jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.


Vi avholdt konfirmasjonen i NOV's kantine. Fikk lokalet kvelden før, og fikk ordnet bordene. På bordet var det en blanding av limegrønt, lyseblått og hvitt. Brukte skjell til pynt, sammen med blomster, englehår og lys. 

Hovedblomsten, som ble plassert foran konfirmantene, var og utformet som en båt. Synes blomsterdekoratøren gjorde en fantastisk jobb, og var overrasket over resultatet. 

Som tidligere år, bestilte vi kake hos kakekompaniet, og nok en gang fikk vi ett flott resultat. Ikke redd for å bestille der igjen. 

Alt i alt var det en utrolig kjekk dag. Konfirmantene holdt tale i tillegg til å synge for gjestene. En stolt mor slet med tårene. Konfirmantene var fornøyd, og det ble en vellykket dag! Takk til konfirmantene og alle de flotte gjestene! 
Legg inn en kommentar