Sider

mandag 13. juni 2011

Laos - here we come!

Nå er det bare en god uke til vi drar avgårde til Laos. Solabladet hadde en artikkel om turen vår, og bildet og overskriften måtte jo scrappes.

Begynner å få en del sommerfugler i magen nå som avreisen nærmer seg. Har fått ryddet ut av skapene til ungene og funnet en del klær å ta med over. I tillegg har jeg begynt å forberede engelskundervisningen jeg skal ha der borte. Blir utrolig spennende å treffe på elevene. Det er school support project in Laos som vi skal besøke. Ut fra overskriften i avisen, så det ut som om vi skulle undervise under hele oppholdet, men slik blir det ikke. Vi er så heldige at vi skal få være med å dele ut skolepakker til elever, som vil gi de mulighet til å gå på skole i ett helt år. I tillegg skal vi få være med inn i jungelen å dele ut dyner. Kommer nok til å bli mye inntrykk.

Vi starter i Bangkok, her blir det kanskje tid til ett besøk på ett barnehjem. Håper det går i orden, blir interessant å se forskjellen på fattigdom i Thailand og Laos. Fredagen drar vi til Laos, og så blir det undervisning hele helgen. 200 studenter som skal innom å lære seg engelsk. 10 grupper skal jeg ha på under denne campen.  

Mandagen bærer det inn i landet, til landsbyen Sepon. Det er herfra vi skal reise rundt til familiene og dele ut skolepakkene. Det er nok denne delen av hele opplegget jeg gleder meg mest til. Å få lov til å være med å gi barn mulighet til å gå på skole, jeg er bare superheldig som skal få være med å oppleve dette.

Bilder og oppdateringer fra turen kommer nok inn i bloggen her etterhvert. 

Layouten på denne LO'en har jeg funnet inspirasjon hos Scrapshopbloggen.Denne måneden har scrapshop en utfordring gående, der en skal la seg inspirere av en av LOene designteamet hos scrasphop har laget. Det var utrolig mange flotte LO'er, men jeg lot meg særlig inspirere av Jonna sin LO. Likte veldig godt knyttingen hun hadde på LO'en.
Legg inn en kommentar