Sider

onsdag 24. november 2010

Julekos

Har vært nede for telling de siste dagene, hjemme fra jobb og bare hoster og nyser. Feberen kommer og går, skikkelig festlig og skikkelig bra forberedelse til jul.... Nå begynner jeg å bli temmelig lei av å ligge i sengen, så da får jeg heller prøve å oppdatere bloggen min litt. Har av en eller annen grunn ikke fått laget noe de siste dagene, men sist helg fikk jeg sittet ved pulten min litt. Fikk laget flere telys - kort som var under bestilling, og så fikk jeg kosa meg med å dekorer noen sjokoladebokser. Så i ett trykk noen som hadde dekorert melkesjokolade hjertene til freia, og det måtte jeg prøve. Her kommer noen smakebiter på det jeg lagte i helga:






Samme mal som til telyskorta, men her er det melkesjokolade oppi ;)

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åhhr så masse lekkert du har laget!

God bedring, du får krype under ullpleddet med en god kopp varm drikke

*klem*

Dilli sa...

Wow! Syns du har vært veldig produktiv jeg!

Skjønner det er mange som har fått basseluskene ja. God bedring!

Lene sa...

Ser ut som om jeg må komme på besøk til deg også snart;)Kanskje jeg kan snike litt sjokolade fra en av boksene, hi, hi:D Uansett utrolig flott arbeid, Hilde!

Unknown sa...

Takk, takk for gode ord.
Nå begynner heldigvis basseluskene å slippe tak - i dag har jeg fått vasket kjøkken og hengt opp julegardin, så formen er stigende ;)

Lene, det er bare å stikke innom, ser jo at du rett som det er, er på disse kanter - en kaffipause etter en Hellestø-tur!

ninabakke sa...

Nydelige ting du lager :)