Sider

lørdag 15. juni 2013

Terapi for kropp og sjel!

I dag har jeg fått brukt mye tid på scrapperommet. Fikk laget 6 kort + gjort ferdig to posekort som har ligget lenge på scrappepulten. Sønnen i huset skal i bursdagsfest til 3 jenter, og her var det mangel på jentekort i huset.... Dagens kort ble derfor alle bursdagskort til jenter. 

Bilde øverst til venstre er en LO som ble laget for en stund siden. 

lørdag 1. juni 2013

Overstått konfirmasjon

Den tredje konfirmasjonen i huset er overstått, og det er 9 år til neste og siste for vår del. Konfirmantene er sjøspeider, og er derfor over gjennomsnittet interessert i sjø og båtliv. Tema for dagen var dermed gitt, og jeg måtte legge hodet i bløt for å finne ut hvordan jeg kunne lage passende bordkort. Resultatet ble en seilbåt, og jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.


Vi avholdt konfirmasjonen i NOV's kantine. Fikk lokalet kvelden før, og fikk ordnet bordene. På bordet var det en blanding av limegrønt, lyseblått og hvitt. Brukte skjell til pynt, sammen med blomster, englehår og lys. 

Hovedblomsten, som ble plassert foran konfirmantene, var og utformet som en båt. Synes blomsterdekoratøren gjorde en fantastisk jobb, og var overrasket over resultatet. 

Som tidligere år, bestilte vi kake hos kakekompaniet, og nok en gang fikk vi ett flott resultat. Ikke redd for å bestille der igjen. 

Alt i alt var det en utrolig kjekk dag. Konfirmantene holdt tale i tillegg til å synge for gjestene. En stolt mor slet med tårene. Konfirmantene var fornøyd, og det ble en vellykket dag! Takk til konfirmantene og alle de flotte gjestene! 

Hjerteknuser

Endelig har ting begynt å roe seg her. Besøket har dratt hjem, konfirmasjonen er overstått, eksamen fullført og ting roer seg på jobb. Har nå funnet frem scrappepulten igjen, og har i dag kost meg med en skisse fra skissedilla. 

Har først brukt sjablonger med skrift på, som jeg dabbet over. Deretter var det frem med blekk og vann, for å få litt rennende merker. Litt tape under bildet og litt ulike papirer for å få frem bildet enda mer. Har også 
brukt ett trehjerte, og ett hjerte i papp som fikk litt gesso over seg.