Sider

fredag 29. april 2011

Litt mer fra Påskerennet

Denne påsken har jeg kosa meg med påskerenn inn på scrapshopforum. Kjempekjekt!
Kom på andre plass, og er super fornøyd med det. Det var utrolig mye lekkert deltakerene laget i år under årets påskerenn. Har nå vært å hentet flott premie på Scrapshop, mye lekkert til å scrappe med! Takk, takk!

Tenkte jeg skulle legge ut litt av det jeg lagt under dette rennet. En av oppgavene gikk ut på å lage en gavepose. Her er mitt bidrag:


Den neste oppgavern var å bruke resterpapir fra gaveposen og lage ett kort.
Denne oppgaven kom da jeg var på hytta. Så her er mobiltelefonen kamera, og PC til å redigere bilde på var heller ikke tilstede.... Men, men, man tager det man haver når en er på påskerenn.

De neste to oppgavene var det også mobilen som måtte knipse. På kortet skulle det brukes blonder, blad/avis og bling. Så her er det klippet fra ett interiørblad, det gikk greitt, men er nok ikke en teknikk jeg kommer til å satse på i fremtiden.... ;)


Til slutt har vi en påsketag som skulle lages i shabbychic-stil.


tirsdag 26. april 2011

LO - fargeutfordring

Denne LO'en laget jeg også til Påskerennet hos scrapshop forum. Slet litt med å få den grønne til å passe inn, men ble tilslutt fornøyd med å få den oppe til høyre. Det er tid for konfirmasjon i år, og LO'en er av den nyfødte konfirmanten vår.

Scrapshopen bloggen deler også ut bloggcandy. Gå inn å les mer om denne dersom du ønsker å være med i trekningen.

søndag 24. april 2011

Glad i deg

Denne LO'en laget jeg til en konkurranse inne på scrapshop forum. Den er liftet av en LO som Linda i designteamet hos Scrapshop har laget. Veldig kjekk å jobbe med. Frøkene her hjemme var også godt fornøyd med bilde av mor og datter, så nå henger LO'en oppe på veggen.

lørdag 23. april 2011

God påske!

For noen fantastiske dager vi har hatt til nå i påsken. Har storkost meg ute i solen! Denne påsken har jeg også blitt med på påskerenn, inne på scrapshop sitt forum. Har fått laget både LO'er, kort, gavepose og ATC. Skal få lagt ut litt bilder etterhvert, men her er iallefall bilder fra de første oppgavene. En ATC med startnummeret mitt ett kort og en påskekylling

ATC'en min er en kurv med påske-egg. Kan vel ikke bli mer påske enn det.

Kortoppgaven var det veldig kort tidsfrist på, og jeg oppdaget ikke oppgaven før det bare var 20 minutter igjen. Men, det gikk. Jeg kom i mål. ;)

Påskekyllingen skulle lages trekantet, og skulle ha øyne, vinger og fjær.

søndag 17. april 2011

Kreathon nr 7

Dette er mitt bidrag til scrapshop sin 7. kreathon oppgave. Oppgaveteksten var bruk tøy og metall.

Den ene sønne i huset har slite ut ei dongeribukse, dermed var det bare for mor å ta buksa og klippe i veg. Ellers har jeg brukt en MS punch rundt kantene, noterark, boksider, biletter, blomster, blonder, knapper og charms. Har også punchet ur noen jul fra spellbinders. Passet jo bra med et bilde av gutten som en gang i tiden brukte buksa jeg klippet lommen av.

lørdag 16. april 2011

tjsc colors #4

Fargeutfordringen fra thats just so cute denne gangen var gul. Og hva passer vel bedre enn å lage ett påskekort da? Laget meg ett lommetørklekort, og fant ett koselig påskemotiv i en fargeleggingsbok.



torsdag 14. april 2011

Thats just so cute: sketch 3

Har lenge tenkt at jeg må få skrappet skissa til thats so cute 3 skisse utfordring. En kjempeflott skisse! I dag fikk jeg endelig tid til å sette meg ned for å leke med skissen, og resultatet ser du her:

Far og datter har vært med mor på julehandel, og resultatet viser godt på bildet.....
Har fått brukt de nye spellbinders-dicene som jeg kjøpte på papirfesten sist helg, sprayet på litt glimmermist. Ellers er det stort sett noteark og boksider samt blonder jeg har brukt.


søndag 10. april 2011

Papirfest 2

Det  er alltid kjekt å lære nye bretteteknikker. Så under papirfesten i Stavanger, kastet jeg meg på ett kurs av Wenche, der vi skulle lage kort med lommetørkle bretting. Det var frem med MS puncher, punche i veg. I tillegg ble skjærebrettet benyttet mye. Det er ikke få trekanter som skal på kortet.... Men, kjekt var det. Ser for meg at det blir en del konfirmasjonskort i år etter denne malen.


Dette kortet laget jeg etter at jeg var kommet hjem fra papirfesten. Dette er ett enkelt kort, kortet nedenfor laget jeg på papirfesten, men her laget vi dobbelt.



torsdag 7. april 2011

Papirfest

Jeg var på papirfest i helga. Kjempekjekt. Utrolig mange flinke scrappere som var samlet. Mye fint å se på og masse inspirasjon å hente. Jeg tok flere kurs, og har fått kosa meg videre hjemme,med teknikker jeg lærte.


Ett av kursene jeg tok var bokkort kurs. Det var Wenche som var kursholder, anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes, for der finner dere mye flott! Dette er resultatet jeg fikk, da jeg gikk hjem og skulle lage bokkort selv ut fra teknikken vi lærte.

Bildet som er fremme på boksen, har jeg kjøpt "Hos Tora", en koselig butikk i Stavanger sentrum, der en kan finne både det ene og det andre. Malen til dette bokkortet finner du også på Wenche sin blogg.

Bokkortet jeg laget på kurset ble slik:

fredag 1. april 2011

Bowl box

Fant en kjekk tutorial inne his Wenches kort og papir, og den måtte jo prøves. Prøvde meg derfor på å lage en liten vertinnegave. Kjekk å lage, så disse kan det nok bli flere av etterhvert.