Sider

lørdag 26. mars 2011

Kreathon nr 5

Nok en gang har jeg laget en LO til scrapshop forum sin kreathon konkurranse. Denne gangen var oppgaven å benytte monokrome farger. Jeg valgte lilla denne gangen.
Bildet på LO'en er av min tante og min far. Kjekt å scrappe slike gamle bilder.

Har brukt MS sin edge puncher rundt kantene. Ellers har jeg lilla glitterlim og lilla blomster. Fant også plass til en lilla sløyfe og noen lilla halvperler.

torsdag 17. mars 2011

Konfirmasjonsinvitasjoner

Ja, så har vi konfirmant i huset her i år også. Hun var veldig sikker på at det var lilla som var fargen hun ville ha på invitasjoner og bordpynt. Så da var det bare å finne frem de lilla arkene, og produsere invitasjoner.
Har laget et slide-kort, slik at en må dra i taggen, for å kunne se invitasjonsteksten. Valgte å sy på kortet, for da var det enklere å få kortet til å skli skikkelig. Ellers har jeg funnet frem metallpynt  og lilla blomster.

lørdag 12. mars 2011

So cute sketch 2

Fant en nydelig skisse inne hos thats just so cute som passet veldig flott til bildet av den kommende konfirmanten i huset. Har brukt samme farger, pynt og bilde som på invitasjonene (legger ut bilder av de senere.) Ellers har jeg brukt symaskinen for å lage en ramme rundt.

onsdag 9. mars 2011

So cute colors 3


Denne LO'en har jeg laget til TJSC farge utfordring. Fargene som skulle brukes var brun, grønn og hvit. Her har jeg fått brukt litt av blondegardinene til mormor. Har ellers brukt kantpuncher fra Martha Stewart, og har stanset ut en pyntebors fra Revelution-serien. Litt bånd og knapper var det også plass til.

Bildet jeg har brukt er fra sommerferien. Minste mann i huset her er ikke helt fornøyd med at hun ikke er storesøster, og er utrolig fornøyd når det kommer noen små babyer på besøk som hun kan holde.

tirsdag 8. mars 2011

Sommerkos

Denne LO'en laget jeg til en kreathon oppgave. En enkel LO uten alt for mye dill på. Utgangspunktet var ett bilde som vi skulle bli inspirert av. Bildet finner du inne på scrapshop forum. Jeg har plukket opp litt av fargene. Sirklene og kvadratene er også inspirert av bildet.