Sider

lørdag 16. oktober 2010

Det ble en teknikkbok

Siste kursprosjekt fra papirfestivalen nærmer seg ferdig.
Dette kurset ble hold av Liz Hicks og inneholdt utrolig mange teknikker med maling, spray og glitter. Hendene ble farget i alle regnbuens farger, kjempekjekt! Har ikke vært så veldig flink til å bruke maling og spray, har brukt det litt, men nå er jeg virkelig inspirert til å fortsette.

Utgangspunktet for kurset var å lage en bok. De ulike sidene ble laget med bruk av ulike teknikker. Gesso ble mye brukt, og har nå blitt en av mine store favoritter. (Sammen med multimedium - ny must på min scrappepult.) Legger ut noen bilder fra boken.


De to første sidene her ble ikke laget på kurset. De har jeg laget med hjelp av glimmermist og klingfolie. En teknikk jeg fant på youtube.


Det blir ingen fotoalbum av boken, men i stedet for vil jeg bruke den til å samle på de ulike teknikkene jeg har lært. Og så er det god plass til å legge inn flere teknikker som jeg forhåpentligvis vil lære meg i fremtiden.
 Her er det brukt ferdig kjøpte sider, som har felter som er glatte. Deretter er de malt. Her har jeg planer om å prøve meg frem med clear embossingpulver, og se om jeg ikke kan lage noe liknende selv.
 Ble mye flotte farger, men ser at fargene ikke kommer skikkelig frem på bildene.
Siden til venstre kommer ikke skikkelig frem. Siden er egentlig blå metallic. Her er glossy accent blandet inn i fargene, ble en skikkelig herlig effekt.

Det er flere sider også i boken. Blant annet en side som er laget med hjelp av kakeservietter.

fredag 15. oktober 2010

Skissedilla nr 81

Har hatt brudebildet av mor og far liggende på pulten ganske lenge nå, men uten helt å få til å lage en LO med det. Så var jeg rundt å hoppet mellom ulike blogger, og landet på Skissedilla sin blogg, og fant ei skisse som jeg bare måtte prøve. Dermed fikk jeg scrappet bildet av foreldrene mine.

Collage

Min første collage noensinne. Er ikke akkuratt det jeg har vært mest opptatt av å lage. Men, under papirfesten var jeg på kurs med Carolyn Peeler og da var det collage som skulle lages. Det var utrolig kjekt å holde på med, masse maling, klin og søl - men artig.

Kjekt å ha vært med på, og det gav inspirasjon til både kort og LO'er. Brukte til og med noe av teknikkene når jeg laget ATC'er her forleden dag.

Ser for meg at jeg kan lage flere collager, men da med bilder av familien på.

torsdag 14. oktober 2010

Ei kjekk lita julebok

Begynner nå å få ferdig en del av prosjektene jeg startet med på papirfesten 2010. Denne koselige tagboka startet jeg på under kurset til Carolyn Peeler. Etter dette kurset var jeg fast bestemt på å begynne bruke clear embossing pulver oftere. Har ikke helt bestemt meg for hva boken skal brukes til enda, men kanskje en julegave? Lage litt flere sider og sette litt bilder inn, så kan det bli en perfekt liten gave.

Fremsiden laget vi en kjekk liten blomst på. Kjekk teknikk for å lage egne hjemmelagede blomster.

Innsiden av boken. Båndet som går over den andre siden er laget av papir. Sydd sammen.
Tagene som er inni boka. Her er det distress ink og clear embossingpulver som er tatt i bruk.
Bokens bakside.

onsdag 13. oktober 2010

Årets første julekort....

Under papirfesten fikk jeg laget mitt første julekort for året. Godt å være i gang, men det har foreløpig blitt med det ene ;)


















Ellers var jeg på kurs med Connie under papirfesten, der laget vi dette nydelige kortet.
Kjekke små tips å få med seg på vegen under dette kurset. Så nå må jeg på biltema og kjøpe tape, og på matbutikken og kjøpe sitronsaft. :)

lørdag 9. oktober 2010

Mye som ligger og venter

Har ryddet litt i scrappesakene mine i dag. Funnet frem gamle prosjekter som har ligget på vent, og ventet på å bli ferdige. Godt å få litt system på pulten ;) Har mange prosjekter som jeg staret på under papirfesten. Fikk med meg fire kurs, og har enda litt arbeid igjen med det jeg startet på der. I tillegg har jeg enda en bok liggende fra fjordårets papirfest som også må ordnes på.... Ser frem til å ha høstferie nå, og håper på å få tid ved scrappepulten i uken som kommer. Målet er å få unna en del av det arbeidet som er påstartet. To LO'er som har ligget på vent er nå ferdige. Den første er fra sommeren i fjor. Bildet representerer egentlig familien vår veldig godt når vi er på tur. Eldste mann er ikke på bildet, for han sniker seg jo unna. Store deler av ferien går med på at mannen dokumenterer hva som skjer med å knipse avgårde med kameraet (kjekt for meg som bare kan plukke bilder). Som regel synes ungene det er veldig kjekt å se hva faren har klart å samle på film.

Denne andre LO'en viser minstemann som ble relativt slakk etter vaksinen. Bank i bordet, så er hun sjelden syk. Kan telle på fingrene antall ganger hun har vært dårlig. Har enda ikke hatt behov for penicillin, og har bare fått parasett 2 ganger i sitt liv, begge ganger pga. vaksine..... Når hun er slakk, vil hun helst være litt i fred, og har funnet ut at det å stå ved benken og slappe av, er det beste en kan gjøre. Ikke snakk om å sitte i fanget da nei.... Bestemt lita jente, også når formen ikke er på topp!